Op de lustrumbijeenkomst op dinsdag 3 november 2015 van RVC (Rosmalens Verenigingen Contact) werd Rob Hoogeboom benoemd tot Rosmalens vrijwilliger van 't jaar 2015. Daarnaast werd Patrick Sebille benoemd tot Rosmalens Jeugdvrijwilliger van 't jaar 2015.

De RVC vierde vanwege het lustrum haar bijeenkomst in het stadhuis van de gemeente ’s-Hertogenbosch , waar wethouder Jos van Son met diens collega wethouder Paul Kagie gastheer was.

Rob Hoogeboom viel deze huldiging o.a. ten deel vanwege zijn lidmaatschap van de Heemkundekring Rosmalen en als lid van de Vereniging Vrienden van de Molens 's-Hertogenbosch, waarbij specifiek Robs inzet voor de Rosmalense standaardmolen genoemd dient te worden. Ook startte hij de wijktafel in de Groote Wielen en is Rob lid van de Raad van Advies van de Sport Alliantie Rosmalen. Bij Heemkundekring Rosmalen zat hij in de organisatie van 25 jaar Heemkunde Rosmalen en mede dankzij zijn initiatief werd het Van ons Eygen bier in 2014 op de Rosmalense markt geïntroduceerd.

Patrick van Sebille kreeg de onderscheiding omdat hij sinds groep 8 actief is voor Jongerencentrum Number One.DSC 0072 bewerkt 1klDe huldiging in het Bossche stadhuis van de Rosmalenaar van 't jaar 2015. vlnr wethouder Paul Kagie, eregast Theo de Rooij, oud wielrenner en oud ploegleider Rabobank, Rob Hoogeboom, wethouder Jos van Son, Patrick Sebille en Adrienne Hazenberg , Vz RVC. Foto: Peter van Hoek.

zaterdag 21 oktober 2017