De contributie bedraagt vanaf 1 januari 2017 € 25,00 per jaar per lid en voor (echt)paren € 35,00 per jaar. Hierdoor wordt de doelstelling financieel ondersteund, kan men gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging en deelnemen aan werkgroepen en activiteiten.
Daarnaast ontvangt men het periodiek 'Rosmalla' en de 'Nieuwsbrief'.

Wilt u lid worden van onze vereniging? Vul dan het reactieformulier in, mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar 'Heemkundekring Rosmalen', Hoff van Hollantlaan 1R, 5243 SR Rosmalen. Desgewenst kunt U zich op maandagavonden tussen 19:00 en 20:00 uur ook persoonlijk aanmelden in ons Heemhuis in Perron-3, INGANG B, Hoff van Hollantlaan 1R mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.”, telefoon: (073) 522 18 32.

vrijdag 20 oktober 2017