Heemkundekring

Rosmalen

MOVIE SPECIAL • Teenbeat

MOVIE SPECIAL • Teenbeat

Met Teenbeat gaan we 2½ uur lang terug naar de tweede helft van de jaren 60. De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd.

i.s.m. Heemkundekring Rosmalen

teenbeat 700 int

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband The Supertones gaat hij zich steeds meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De filmbeelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs, gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt, zo'n 400 mensen hebben er aan meegewerkt. Na 31 vertoningen binnen 5 maanden kwamen er al meer dan 5000 bezoekers naar deze film kijken.

Teenbeat is te zien in Perron 3 op 22 april, aanvang 19.30 uur.
Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Kaarten
​Klik hier om kaarten te kopen, ga naar de theaterkassa in PERRON-3 of bel naar (073) 850 75 50 (voor telefonisch reserveren betaal je € 2,00 administratiekosten ongeacht het aantal kaarten).